Denní horoskop RAKA na 4. 9. 2022

Rak 4. 9. 2022

Nakrmte dnes svou mysl, Raku. I když jste rádi společensky aktivní, rychle se nudíte. Abyste se cítili co nejlépe, musíte si neustále dodávat zajímavý a čerstvý materiál. Prozkoumejte nějaké zajímavé téma nebo se naučte něco nového. Stimulujte svou mysl a vaše tělo bude energičtější. Pokud se nemůžete vzdálit, přejděte na internet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Příliš mnoho vína může přehlušit lásku i smutek, zatímco jen málo vína může přinést opojný, ale něžný večer. Denní planetární konstelace přináší příležitost připravit romantickou večeři s milovanou osobou. Atmosféra bude naprosto úchvatná a vy můžete svou milou okouzlit. Jen to s tím požitkářstvím nepřehánějte.

Práce

Bez ohledu na své pohlaví se spolehněte na ženskou intuici. Pokud jste žena, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Ten vás nasměruje správným směrem. Jste-li muž, pozorně naslouchejte tomu, co říkají ženy ve vašem okolí. Jsou na správné cestě.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Vaše starost o druhé vás stále více přibližuje pocitu, že stejnou starost potřebujete i vy sami. Možná to bude znamenat, že se několikrát zraníte, než se naučíte, že stanovení hranic je pro vás užitečné. Začněte věnovat pozornost svým hranicím prostřednictvím dodržování organizovanějšího zdravotního režimu. Péče o sebe vysílá ostatním signál, že se o vás musí starat. Pamatujte také na to, že pití dostatečného množství vody a dalších tekutin je rozhodující pro udržení zdravého krevního oběhu.

Přečtěte si také