Denní horoskop RAKA na 7. 1. 2023

Rak 7. 1. 2023

Dnes není vhodný den pro jakékoliv finanční investice, Raku, i když vám někdo může nabídnout některé možné příležitosti. Mohou znít dobře, ale je třeba být opatrný. Pokud vás informace osloví, prozkoumejte je a snažte se zjistit fakta, ale dnes se k ničemu nezavazujte. Pokud se jedná o skutečně dobrou příležitost, nezmizí během několika dní. Pokud to tak není, budete se to chtít dozvědět. Počkejte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky přítomné astrální energii se zdá, že milovaná osoba je v hádavější náladě než obvykle. Nejde ani tak o to, že by se vás snažila tlačit do věcí, které nechcete dělat, ale spíše o to, že si celý proces vášnivé konverzace užívá. Neberte si nic z řečeného příliš osobně; prostě dávejte tolik, kolik dostanete.

Práce

Vaše mysl vás dnes oklame. Vaše myšlenky se s největší pravděpodobností soustředí spíše na fantazii než na realitu. Než se pustíte do něčeho, co jste si jen tak z ničeho nic vymysleli, poraďte se s ostatními. Ostatní vám pomohou uvést věci na pravou míru.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění. Musíte zpomalit utrácení a přemýšlet o tom, jak se zbavit dluhů. Splatit to, co dlužíte, nemusí být snadné, ale vyplatí se to. Vaši blízcí na vás spoléhají. Vaše společná budoucnost může záviset na krocích, které nyní učiníte.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu tranzitu jste velmi citliví na potřeby druhých. Rádi byste, aby se lidé kolem vás cítili dobře. Skutečně nejúčinnějším způsobem, jak toto přání vyjádřit, je cítit se dobře sami. Možná budete mít dnes při běhu chuť ocenit ostatní běžce – spojit se takovým způsobem, jakým to dokážou jen lidé, kterým pot stéká po tváři! Nebo se možná budete chtít zúčastnit virtuální lekce jógy, kde můžete zažít skupinové opojení mnoha lidí, kteří se dobře chovají ke svému tělu.

Přečtěte si také