Denní horoskop RAKA na 9. 12. 2023

Rak 9. 12. 2023

Dnes by vám mohl zavolat příbuzný nebo blízký přítel, který vás možná bude prosit o pomoc. Jste silněji než obvykle připraveni pomoci někomu v nouzi, ale snažte se zůstat objektivní. Dotyčná osoba může situaci zveličovat nebo být zmatená ohledně své skutečné povahy. Ve skutečnosti by veškerá komunikace mohla být matoucí. Může být obtížné oddělit obavy od reality.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že jste dnes více než zmatení. Zjistíte, že svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) říkáte nejrůznější pravdy a sladké řeči, ale budou mít smysl i zítra? Možná nápad podniknout společně něco romantického a zároveň kreativního je to, co vztah obohatí, a nikoliv znehodnotí.

Práce

Vaše největší pracovní frustrace dnes pramení z lidí, kteří jsou poněkud neorganizovaní. Mějte s nimi trpělivost, i když to pro vás nemusí být snadné. Uvědomte si, že se od nich potřebujete něco cenného naučit, a tak jim pozorně naslouchejte.

Peníze

Pokud utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle je to za něco, co povzbuzuje smysly. V tomto životním období však můžete přehodnotit své sny a cíle. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli svůj čas a peníze vložit tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Zdraví

Vaše trpělivost by dnes mohla být nízká. Uctěte svou netrpělivost vhodnými opatřeními. Dejte si na schůzky více času a nepřipravujte se na frustrující situace. Pokud jde o jídlo, pečlivě si vybírejte, co do svého těla vkládáte. Ujistěte se, že vám chutná to, co si objednáte nebo připravíte; jinak nebudete při jídle uvolnění a skutečně spokojení. A ještě jedna poznámka  pokud hrozí spor s milencem nebo přítelem, je nejlepší držet jazyk za zuby.

Přečtěte si také