Denní horoskop RYB na 10. 5. 2024

Ryby 10. 5. 2024

Cítíte se silní, plní energie a pravděpodobně vás to inspiruje k tomu, abyste se pustili do opravdové práce v domácnosti, Ryby. Zaměřte se na ty nejvšednější práce, jako je reorganizace knihoven nebo procházení oblečení, které už nenosíte. Tento den nebude ztělesněním intelektuální činnosti, ale odměnou vám bude uklizený životní prostor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaší milovanou osobou to dnes může vypadat trochu napjatě kvůli intenzivní planetární energii. Cokoli se budete snažit jeden druhému říct, bude zřejmě špatně pochopeno. Tento vliv pomine, protože je pouze dočasný, ale mezitím bude možná lepší strávit nějaký čas o samotě a věnovat se všem věcem, které vám dělají dobře.

Práce

Lehkovážný a bezstarostný pocit z posledních dnů se změní v kyselý a najednou máte pocit, že jste na pokraji totálního výbuchu kvůli lidem, se kterými pracujete. Lidé berou věci hůř než obvykle. Buďte opatrní.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Omezte množství zpracovaného cukru a dalších zakázaných potravin. Energie, se kterou musíte pracovat, je dnes díky planetárnímu uspořádání poněkud slabší. Na burcující sílu těchto tranzitů reagujete na vysoké úrovni a můžete se cítit psychicky vyčerpaní. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik a na soustředění není nikdy dost času. Dbejte na dostatek odpočinku a přísně konzervativní stravu založenou na čerstvých produktech.

Přečtěte si také