Denní horoskop RYB na 14. 4. 2023

Ryby 14. 4. 2023

Pokud jste uvažovali o kariéře spisovatele nebo učitele, je tento den ideální pro uskutečnění některých plánů. Vaše představivost a inspirace jsou zvýrazněny, stejně jako vaše schopnost zacházet se slovy. Tato kombinace v podstatě zaručuje, že dokážete prodat cokoli komukoli. Pokud jste připraveni předložit návrh knihy nakladateli, udělejte to právě teď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si chcete vyjít s milovanou osobou a užít si noc plnou zábavy, využijte vesmírného klimatu, které vám dnes poskytuje planetární konjunkce, a pořádně se odvažte. To by vám oběma mohlo prospět víc než cokoli jiného, protože v poslední době jste se opravdu potřebovali uvolnit. Udělejte si z toho pravidelné datum v kalendáři, jeden bláznivý den a noc!

Práce

Někdo vám svým přístupem ztěžuje efektivní spolupráci. Rádi byste s touto osobou navázali přátelství nebo alespoň určitý kamarádský vztah, ale ona by raději udržovala vztah na povrchnější úrovni.

Peníze

Tento týden byste se mohli konečně cítit plní energie díky aktivitě ve svém sektoru peněz a hodnot. To by mělo přinést určitý posun v oblasti peněz. Pokud jste chtěli provést nějaké změny ve způsobu, jakým vyděláváte nebo šetříte peníze, je právě teď čas začít nebo zvýšit své úsilí. Rozesílejte více životopisů, vstupte do skupin navazujících kontakty nebo si vytvořte spořicí plán.

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší) a vytváříte si své hranice - své jednání a vyjadřování, své limity ve vztazích, své požadavky v zaměstnání  a jste také zodpovědní za to, že o sebe pečujete jídlem, odpočinkem, pohybem a láskou, které potřebujete k přežití. Nezapomeňte se hodně pozitivně posilovat.

Přečtěte si také