Denní horoskop RYB na 17. 8. 2022

Ryby 17. 8. 2022

Ryby, možná dnes nebudete mít náladu bojovat. Pokud vás někdo napadne, vymluvte se. Pravděpodobně se vám podaří vyhrát jakoukoli bitvu svými slovy. Místo otevřeného boje zkuste citlivě argumentovat. Pozorně naslouchejte obavám protistrany a podle toho se zařiďte. Nejedná se o soutěž. Je to rozhovor mezi přáteli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je velmi snadné skrýt se za závoj lhostejnosti a chladu, a právě planetární aspekt, který se formuje, to pravděpodobně ještě umocní. Prostě to není příjemné ani pro vás, ani pro dotyčnou osobu. Stojí za to vynaložit úsilí, abyste tuto bariéru prolomili a udělali krok směrem k otevřené komunikaci, i když to bude chvíli trochu nepříjemné.

Práce

Někdo se chystá udělat díry ve vašem rozsáhlém, průlomovém plánu, na kterém jste pracovali. Možná jste měli v plánu nějaký nový vynález. S největší pravděpodobností budete mít problém obstát v kritice, která se na vás snese.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává důvod ke skákání, a to je pravděpodobně to, co budete chtít udělat! Vyjadřujte se fyzicky při všech možných příležitostech. Energie, kterou cítíte, bude ostatními dobře přijata, pokud budete dostatečně disciplinovaní, abyste ji vyjádřili zdravým způsobem  například v posilovně nebo na hodině tance. Jakmile vyprchá počáteční žár, bude vaše teplo a zářivost vítanou vlastností pro ty, které máte rádi.

Přečtěte si také