Denní horoskop RYB na 19. 12. 2022

Ryby 19. 12. 2022

Dnes můžete zažít příval fyzické energie, která vás bude nutit oživit své emoce. Své skutečné pocity projevujte za všech okolností. Dejte najevo, že jste silou, se kterou je třeba počítat. Nemusíte být výhružní ani navenek agresivní. Vězte, že pokud se vám někdo vysmívá, máte sílu a odvahu se bránit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vlivy mohou do vašeho milostného života přinést nečekaná překvapení. Pokud jste měli určité pochybnosti o tom, co spolu s partnerem (současným nebo budoucím) rádi děláte, můžete zjistit, že vaše zábrany náhle povolily. V důsledku toho se můžete cítit svobodnější a objevovat celou řadu nových příjemných aktivit, které by mohly váš vztah pozvednout na novou a vyšší úroveň.

Práce

Dnes pocítíte obrovský tvůrčí náboj. Vaše představivost se rozběhne na plné obrátky. Nezastavujte ji ani se ji nesnažte zkrotit. Využijte této energie tím, že ke své kariéře přistoupíte více umělecky, a bude se vám dařit jako nikdy předtím.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš sektor vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Zkoušení nových věcí často zlepšuje kvalitu našeho života. Evropa žila bez rajčat až do roku 1500, kdy je přivezli cestovatelé z Nového světa (pro cestovatele to byla novinka). Zvažte otevření se novým formám relaxace, abyste podpořili svou schopnost reflektovat staré vzorce a přivítat nové. Jóga a pilates jsou skvělými způsoby, jak posílit dolní část páteře. Pomoci může také meditace. V tomto období by také bylo vhodné omezit konzumaci alkoholu.

Přečtěte si také