Denní horoskop RYB na 2. 10. 2022

Ryby 2. 10. 2022

Úsilí o kariérní postup, které jste vynaložili v uplynulých týdnech, by konečně mohlo přinést ovoce. Úspěch a štěstí jsou silně naznačeny, pokud jde o obchod a peníze. Starosti ohledně financí zmizí. Mohlo by se vám dostat nějakého veřejného uznání, zejména od výše postavených osob. Naznačen je také nějaký prospěch prostřednictvím smluv nebo právních dokumentů. Je to uspokojivé a výnosné období.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může způsobit, že budete mít větší sklon k fantazírování. Možná se vám naskytne příležitost promluvit si s někým, kdo je již delší dobu předmětem vašeho obdivu. Než se však příliš ponoříte do všech těch podivných a úžasných věcí, které spolu můžete podnikat, uděláte dobře, když den nebo dva počkáte, než se opět dostanete do stavu blížícího se normálu.

Práce

V práci jste náchylnější k nehodám než obvykle, proto buďte opatrní. Ujistěte se, že máte po ruce lékárničku, nebo alespoň víte, kde se nachází, kdybyste ji v případě nouze potřebovali. Při pohybu v průběhu pracovního dne dbejte zvýšené opatrnosti.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících váš dům manželství a vážných vztahů. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

V poslední době jste začali více dbát na své zdraví! V duši každého z nás dřímá intenzivní láska ke vztahům a propojení a nyní je nádherný čas definovat, co to pro vás znamená. Bez vztahů by byl náš život poněkud prázdný. Jak můžete zlepšit to, co dáváte svým vztahům? Chytré by bylo postarat se o své vlastní potřeby, jak nejlépe umíte: strava, cvičení a odpočinek jsou vaší odpovědností. Odtud se odvíjí vše ostatní.

Přečtěte si také