Denní horoskop RYB na 2. 8. 2024

Ryby 2. 8. 2024

Otevírá se vám pozice spojená s mocí a autoritou a vy jste pro tuto práci jako stvořeni, Ryby. Dnešní astrologický aspekt vám pomáhá najít potřebnou sebedůvěru a fyzickou sílu. Máte emocionální a fyzickou vzpruhu, kterou potřebujete, abyste se cítili dobře, pokud jde o vaše vůdčí schopnosti. Nastal čas převzít kontrolu nad situací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie z tohoto dne činí den pekla nebo vody. Něco takového jste možná už dlouho nezažili. Sami víte, jakou sílu má fantazie, ale víte také, že vás dnes vaše intenzivní touha realizovat svou fantazii brzdí v nalezení osoby, která je pro vás skutečně ta pravá? Možná sníte o jednom typu člověka, ale ve skutečnosti potřebujete jiného. Uvědomte si to.

Práce

Uspějete pouze tehdy, pokud budete schopni konstruktivně pracovat s tradičními hodnotami a již existující strukturou. Pokud se budete snažit vzdorovat současným konstrukcím, pak se vám bude pracovat proti proudu jen s velkými obtížemi.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

V následujících dnech se nedoporučuje držet se stranou. Pokud budete trávit příliš mnoho času o samotě, můžete pociťovat deprese. Snažte se do svého každodenního zdravotního režimu zapojit další lidi, abyste si vytvořili plnější pocit dobra ve svém životě. Pozvěte přítele nebo spolupracovníka, aby s vámi navštěvoval virtuální lekce jógy. Trocha hlubokého dýchání a pár úsměvů je to pravé, co lékař potřebuje. Při každém cvičení nezapomeňte pít vodu, abyste pomohli odplavit uvolněné toxiny.

Přečtěte si také