Denní horoskop RYB na 20. 10. 2022

Ryby 20. 10. 2022

Dnešní den je ve znamení dobrých zpráv, zejména pokud jde o domov. Je pravděpodobné, že dochází k nějakým pozitivním změnám nebo že k nim brzy dojde. Možná zvažujete stěhování nebo zásadní rekonstrukci. Ať už se jedná o cokoli, všechna znamení naznačují, že změny jsou k lepšímu. Ať tak či onak, příští rok touto dobou už budete bydlet ve větším a lepším domě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte zvláštní vztah, snažte se nepřijímat svůj obvyklý vzhled temného a zádumčivého člověka. Astrální vliv naznačuje, že potenciální milenci na toto volání divočiny nebudou reagovat a hledají snazší časy. Musíte se odlehčit a přestat vypadat jako někdo, kdo se právě vynořil z role komparzisty v hororu.

Práce

Nenechte se přesvědčit bláboly z vodní lázně. Držte se svého a dávejte si pozor na rétoriku ostatních. Hluboko v srdci víte, že je to správný krok. Je v pořádku, že o sobě pochybujete, ale jakmile se rozhodnete, jděte dál a neohlížejte se zpět.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší dokončit projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás může vyvolat pocit frustrace a této frustrující energie je v současné době k dispozici velké množství. I když si ceníte tajemství a dokážete se smířit s nejednoznačností, pocit zmatku, který možná právě teď pociťujete, ve vás může vyvolávat napětí. Pokud se cítíte zmatení a potřebujete si od toho odpočinout, vřele doporučujeme dát si sezení jógy, horkou koupel nebo obojí. Nenechte tento pocit frustrace bez odezvy; může mít efekt sněhové koule na vaše zdraví.

Přečtěte si také