Denní horoskop RYB na 20. 9. 2022

Ryby 20. 9. 2022

Pracujete dnes doma, Ryby? To vám neubere na intenzitě, zejména pokud vaše práce zahrnuje psaní nebo telefonování. Ať už děláte cokoli, bude vám to pravděpodobně připadat naléhavé. Věci musíte dělat pečlivě, jinak vám mohou uniknout důležité detaily nebo se budete vyjadřovat nejasně. Zpomalte a nepracujte příliš rychle. Může to trvat déle, ale nebudete toho litovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte možnost si se svým milovaným člověkem zcela vážně promluvit o vaší společné budoucnosti. Vy se možná cítíte být trochu více oddaní, ale on může mít výhrady, které si nechává pro sebe. Musíte je povzbudit, aby si promluvili o tom, jak se cítí, abyste nakonec mohli oba společně učinit správné rozhodnutí.

Práce

Paliva pro váš oheň je dostatek. Slova ostatních lidí jsou povzbudivá a užitečná. Nebude těžké najít někoho, kdo s vámi bude souhlasit a kdo vám bude rozumět, což vám usnadní jít s velkou jistotou vstříc svým cílům.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste! Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (strava, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt zasahuje hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také