Denní horoskop RYB na 23. 3. 2024

Ryby 23. 3. 2024

Dnešek je jedním z těch dnů, kdy máte pocit, že vás za každou končetinu drží čtyři lidé, Ryby. Lidé se přetahují a vy se roztahujete do všech stran. Někdo chce, abyste šli tam, někdo chce, abyste přišli sem. Udělejte si čas sami na sebe a jasně ostatním sdělte své potřeby. Dejte najevo, jaká situace by pro vás byla nejlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes může dojít k přetahování nebo konfliktu ohledně rozdělení kariéry a partnerských záležitostí. Váš veřejný a společenský obraz by mohl způsobit problém s milovanou osobou. To lze překonat tím, že si o tom prostě promluvíte a také tím, že si skutečně uděláte čas na to, abyste si navzájem naslouchali. Stačí správný úhel pohledu a porozumění zvítězí.

Práce

Pokud chcete, aby se něco stalo, musíte se ozvat. Ostatní jsou dnes velmi mentálně orientovaní a nebudou věci vnímat automaticky tak, jak to dokážete vy. V komunikaci s ostatními buďte jasní a přímí. To je jediná cesta.

Peníze

Soustředíte se na svou kariéru a na to, jak se přiblížit svým cílům. V tomto životním období toužíte po větší jistotě a po platu, o kterém víte, že z něj můžete pohodlně žít. I když to může vyžadovat, abyste na sebe vzali větší odpovědnost nebo pracovali déle, jste na dobré cestě k dosažení svých cílů. Světlo si posvítí na váš sektor dluhů. Splácejte je, jak budete stoupat v kariérním žebříčku.

Zdraví

Abyste se vyhnuli uvíznutí v negativních vzorcích chování, je třeba odložit úsudek, ujasnit si, co vám nejlépe vyhovuje, a udělat vše pro to, aby den skončil pozitivně. Pokud zůstanete otevření a láskyplní sami k sobě, když jste učinili špatné rozhodnutí, budete mít příležitost dozvědět se, co vás k tomu vedlo. Je to vhodná doba k vytvoření správných stravovacích a pohybových návyků. Pokud se obvykle rozhodujete o svém oblečení den předem nebo pokud jste dobří v plánování víkendové zábavy, zkuste použít stejný typ plánování směrem k jídelníčku a cvičení na další den.

Přečtěte si také