Denní horoskop RYB na 26. 10. 2022

Ryby 26. 10. 2022

Povinnosti v domácnosti vás dnes mohou tížit a zasahovat do dalších povinností. To by mohlo způsobit určitý vnitřní konflikt, ale máte i osobní život a je důležité se starat i o tyto věci. Rozrušení v okruhu vašich přátel by vás mohlo rozptylovat a stresovat. Snažte se to všechno vyvážit a den zvládnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vašimi přáteli by mohla vzniknout zajímavá soutěž. Je velká šance, že několik z vás bude chtít chodit se stejnou osobou. Jak se s tím vyrovnáte? Budete muset využít veškerého svého svůdného šarmu a plné síly svých intenzivně temných a inteligentních očí. Víte, že vyhrajete, ale soupeření dělá proces ještě pikantnějším.

Práce

Překonali jste rychlostní výkyv posledních dní a nyní můžete opět sešlápnout plynový pedál. Podpora okolí vám pomůže dosáhnout obvyklé rychlosti. Pokud si nejste jisti, jak postupovat, opřete se o ostatní.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Hlavní přínos fyzické složky vašeho znamení spočívá ve stimulaci energie kolem třetí čakry. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout, a často může být sex jedním z komplikovanějších způsobů, zejména při současném postavení planet. Zkuste si dvakrát až třikrát týdně zacvičit jednoduché jógové pozice a uvidíte, že vaše energie stoupne a rozkvete.

Přečtěte si také