Denní horoskop RYB na 28. 9. 2022

Ryby 28. 9. 2022

Mohla by vám přijít nečekaná, ale vítaná zpráva, pravděpodobně od milence nebo blízkého přítele. Je naznačeno plánování příjemné, vzrušující cesty. Dnes máte dobré vztahy s druhými, přátelství se sbližují, romantické vztahy se stávají důvěrnějšími. Někdo z vašich blízkých by se mohl přestěhovat do vašeho sousedství. Na dnešní večer naplánujte menší setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte romantiku, vybočte ze své rutiny ještě dnes. Energie dnešního dne vás bude motivovat k tomu, abyste se vydali dál, do oblastí, které jste možná ještě nikdy nezkusili. Cokoli radikálně odlišného může přinést setkání, o kterém jste snili. Ať už se tedy jedná o jízdu na skútru, regresi do minulého života nebo virtuální výstavu, jděte do toho a nebudete zklamáni.

Práce

Zdá se, že vaše hlava se ubírá jedním směrem, zatímco tělo opačným. Jste rozporuplní v určité otázce, a tak se snažíte hrát na obě strany. To je v pořádku. Není čas na to, abyste prohlašovali, která strana má pravdu a která ne.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících vaše manželství a vážné vztahy. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

Smíchu není v životě nikdy dost. Samotný akt hlubokého smíchu stimuluje a uvolňuje tlak, který byl uložen ve spodních čakrách, kde bývá vaše energie zablokovaná. Vžijte se do situací, o kterých víte, že v nich bude hrát roli smích. Pokud máte rádi filmy, začněte si vybírat ty vtipné namísto strašidelných. Máte-li doma děti, lehněte si na zem a začněte si s nimi hrát. Lepší lék než smích prostě neexistuje.

Přečtěte si také