Denní horoskop RYB na 4. 1. 2023

Ryby 4. 1. 2023

Cíl, o který jste možná usilovali dlouhou dobu, se vám nyní může zdát velmi vzdálený, Ryby. Proto byste se dnes mohli přistihnout, že se ho vzdáváte. To však neznamená, že to, co chcete, se nikdy nestane. Ve skutečnosti může někdy opuštění snu skutečně způsobit jeho zhmotnění. Vzpomeňte si na to, až začnete přemýšlet o svém dosavadním neúspěchu. Vše není beznadějné!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii vycházející z planetárního uspořádání je pro vás tento den skvělým společenským dnem. Pokud vás čekají večírky, akce nebo setkání jakéhokoli druhu, budou mít velký úspěch. Pravděpodobně budete o lásce a vztazích více mluvit než konat, ale i to může být velmi zábavné. Alespoň se nebudete dostávat do žádných svízelných situací.

Práce

V tento den můžete požádat o povýšení, zvýšení platu nebo o zvláštní laskavost někoho, s kým pracujete. Pokud hledáte práci, můžete si být jisti, že všechny pohovory proběhnou velmi dobře. Vše, co si přejete, máte na dosah.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš sektor peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Určitě máte rádi plány, i když se často mění. Chcete-li do svého života zapojit plánování a rozmanitost, požádejte přítele, aby se stal vaším partnerem při plánování jídla na několik příštích týdnů. Je to skvělý způsob, jak řídit svůj jídelníček se zábavným a zajímavým zpestřením. Oba můžete lovit zdravé recepty a střídat se v jejich přípravě, abyste si na nich pochutnali oba, pokud je to možné. Udělat ze svých zdravotních cílů společný úkol je realistické a zároveň plné překvapení!

Přečtěte si také