Denní horoskop RYB na 5. 8. 2022

Ryby 5. 8. 2022

Dnes máte pod křídly skvělý vítr a energie tohoto dne vás může docela proměnit. Nyní máte příležitost udělat velký pokrok ve všem, čeho chcete dosáhnout, Ryby. Možná nastal čas, abyste provedli důležitou změnu svého dosavadního postoje. Přijměte rozdíly v pohledu a názorech. Různé názory vám mohou pomoci pochopit situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemůžete někoho vyřadit ze svého života jen proto, že se vám nelíbí, jakým způsobem do něj vstoupil. Stejně tak se nemůžete rozhodnout ukončit vztah jen kvůli jednomu obzvlášť špatnému dni nebo kvůli jedinému problému s chováním. Budete muset mít důvěru v někoho, kdo si ji možná nezaslouží. Pokud se vám to podaří, dojde k velmi slibné změně.

Práce

Vaše paměť bude dnes mimořádně ostrá. Pokud se musíte připravit na nějakou zkoušku, která se týká vaší práce, je právě teď ten správný čas přiložit nos ke knihám a učit se. Vaše vstřebávání a uchovávání faktů bude mnohem silnější než obvykle.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

Není toho mnoho, co byste nemohli zařadit do svého rozvrhu, když se na daný úkol soustředíte. Možná nechcete být jako Rocky a pít ráno syrová vejce před tím, než vyběhnete schody Filadelfského muzea umění, ale můžete si zařídit, abyste vstali o hodinu dřív a šli si zaběhat, než se dostanete do práce. Takové úsilí vám pomůže zvládnout vlivy planetárních konjunkcí v tomto období.

Přečtěte si také