Denní horoskop RYB na 6. 5. 2024

Ryby 6. 5. 2024

Blízký přítel nebo milostný partner může mít dnes negativní náladu, Ryby. Možná se budete chtít pokusit tuto osobu z této nálady dostat. Vezměte svého přítele na sportovní událost, večírek nebo zábavný film. Pokud vás zpočátku odmítne, neberte ne jako odpověď. Vašemu příteli udělá dobře, když se z té nálady dostane, a vám to udělá také dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může přinést vážnější nádech do schůzky, na kterou se dnes večer vydáte, ale také vám oběma pomůže poznat se navzájem, a to ne povrchně, ale na hlubší úrovni. Je důležité, abyste věnovali čas rozvoji svého vztahu. To vám pomůže cítit se ve společnosti toho druhého uvolněně, protože se budete cítit bezpečně, když se budete moci podělit o své skutečné pocity a být zcela upřímní.

Práce

Dnes začíná trend, který bude fungovat po dobu následujících tří týdnů. Tématem tohoto trendu je citlivost a spolupráce s ostatními. Zjistíte, že vaše celkové štěstí je mnohem příznivější, když máte lepší vztahy s lidmi kolem sebe.

Peníze

Dobrou zprávou je, že vesmír vás činí zajímavými a jedinečnými pro všechny. Špatnou zprávou je, že to do vašeho kariérního sektoru přináší značné napětí. Možná chcete, aby vaše individualita a nápady vynikly, ale někdo v práci chce zachovat status quo. Peníze přijdou, až budete schopni trochu vystoupit z řady, abyste pro své schopnosti našli podpůrné fórum.

Zdraví

Cítíte vítr v zádech díky dnešní planetární konfiguraci. Cítíte se živí a zdraví, přestože máte občas tendenci se přepracovat. Pokračujte tento týden ve svých zdravých návycích. Prioritou by měla být vyvážená strava, takže omezte pečivo a pamatujte, že vody není nikdy dost. Ve skutečnosti by vám lehký půst výrazně zvýšil energii. Snažte se jíst lehce a každý druhý den po dobu pěti dnů vyloučit sacharidy a mléčné výrobky.

Přečtěte si také