Denní horoskop STŘELCE na 12. 12. 2023

Střelec 12. 12. 2023

Je pravděpodobné, že se vaše emoce za posledních zhruba šest týdnů změnily. Už vás nepřitahují stejní lidé. V práci si nejste jistí sami sebou, a dokonce se ptáte, zda vás neopustila vaše přitažlivost. Počínaje dneškem se tyto pochybnosti rozptýlí. Vezměte si odvahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Řeknete víc, než chcete. Pokud máte současného vztahu plné zuby, může vám stačit špatně načasovaná sarkastická poznámka, abyste ho včas ukončili. Zvláště pokud jste spokojeni tam, kde jste, může vám pomoci přemýšlet, než promluvíte. Jinak byste mohli omylem říci něco netaktního a zranit toho, koho milujete.

Práce

Váš citlivý soucit bude pro ostatní balzámem, když dnes budou utíkat před nepříjemnou situací týkající se práce. Váš vhled pomůže uhasit požár, který se rozhořel. Odstupte od plamenů, abyste ani vy nepřišli k úhoně.

Peníze

Můžete být velmi disciplinovaní, pokud jde o váš peněžní život, protože usilujete o bezpečnou a krásnou budoucnost. V této době je váš peněžní život podporován velkým způsobem. Hvězdy vás nyní vyzývají, abyste přehodnotili své největší naděje a sny, tedy to, jaké jsou, jakou mají pro vás trvalou hodnotu a jak za nimi jdete. Nyní byste měli podniknout potřebné kroky a dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt je skvělý pro kreativitu. Zvažte proto, zda si něco neslíbíte. Nejprve se podívejte, co můžete udělat pro svou vlastní pohodu, pak si stanovte své cíle a dejte si závazek, že je budete dodržovat. Mějte na paměti, že vaše zdravotní praktiky jsou pro váš prospěch a z vaší volby, měli byste se cítit optimisticky a plni naděje. Zkontrolujte sami sebe a zaznamenejte případné pochybnosti nebo obavy. Pokud se ve svých cílech necítíte dobře, možná byste měli polevit.

Přečtěte si také