Denní horoskop STŘELCE na 13. 10. 2022

Střelec 13. 10. 2022

Oslavovali jste včera večer? Štěstí z překvapivého zvratu štěstěny je na místě, ale stejně tak i těžká hlava a prázdný žaludek z přemíry jídla a pití! Pravděpodobně byste si dopřáli více, kdyby konverzace nebyla tak zajímavá. Pokud můžete, uklidněte se dnes. Pokud vás čeká hektický den, zůstaňte soustředění. Rozčilování může vaši bolest ještě zhoršit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tomto období můžete mít pocit, že není správné, abyste se s někým znovu usadili ve stálém vztahu, protože jste byli příliš dlouho hluboce angažovaní. Astrální konfigurace naznačuje, že přinejmenším pro dnešní den budete s radostí flirtovat od úsvitu do soumraku a náležitě si užívat veškeré pozornosti, které se vám přitom dostane.

Práce

Nejistota ohledně určité situace ve vás vyvolává pocit nedostatečnosti nebo zbytečnosti. Nebuďte na sebe tak přísní. Faktem je, že nemáte k dispozici všechny informace, které potřebujete k dalšímu postupu. Tyto informace přijdou v následujících dvou týdnech.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Během několika následujících týdnů bude důležité udržet si strukturu svých zdravotních návyků. Dodržujte základní program, který musí zahrnovat velmi dobrý noční odpočinek, minimálně osm velkých sklenic vody každý den a velké množství čerstvých produktů ve vaší stravě. To není pro vaše tělo mnoho, uvážíme-li, kolik toho pro vás bez reptání dělá! Pokud si však vaše tělo stěžuje, berte to vážně.

Přečtěte si také