Denní horoskop STŘELCE na 13. 11. 2023

Střelec 13. 11. 2023

Snažíte se chránit a ukrývat určitou část sebe sama před ostatními. Toto zvláštní místo ve vaší duši, které před ostatními skrýváte, je pravděpodobně nejkrásnější, protože o něj tak pečlivě pečujete. Nevzdávejte se tohoto kousku sebe sama příliš snadno. Schovejte si toto nedotčené, křehké místo pro někoho, kdo si to nejvíce zaslouží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Určitý vztah se dnes může dostat do slepé uličky. Není to však nic, čeho byste se měli obávat, pokud budete dbát na to, abyste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) sdělili veškeré obavy nebo problémy takovým způsobem, aby mezi vámi vznikly mosty, a ne aby byla důvěra zničena. Za několik dní se tato nepříjemná situace vyřeší a vše bude opět vypadat růžově.

Práce

Ostatní k vám vzhlížejí a respektují vaše nápady. Ujměte se vedení projektů nebo virtuálních schůzek. Vaše myšlenky si získají přízeň okolí. Bavte se a zaujměte hravý postoj. Ostatní vás budou následovat. Máte vše pod kontrolou.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že vztahy budou náročné. Můžete mít pocit, že se vám lidé nesvěřují tak otevřeně, jak byste si přáli, a je těžké je k tomu přimět, aniž byste se stali zranitelnými. Nestůjte a nečekejte  pokračujte v tom, co je pro vás fyzicky správné. Choďte ven na čerstvý vzduch, cvičte a správně jezte. Nakonec tento tranzit pomine a vy na to budete chtít být připraveni.

Přečtěte si také