Denní horoskop STŘELCE na 14. 11. 2022

Střelec 14. 11. 2022

Vaše mužská a ženská stránka dnes možná říkají úplně jiné věci, ale tato situace nemusí být nutně špatná. Můžete se toho hodně naučit od obou stránek své bytosti. Vezměte si z každé z nich ty nejužitečnější aspekty a využijte je k dosažení svých cílů. Je třeba dosáhnout křehké rovnováhy mezi dáváním a braním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Udělali byste dobře, kdybyste se ponořili do hlubokého a pronikavého přemýšlení o jistém blízkém vztahu. Změna a transformace se mohou zdát jako poněkud děsivé a nejisté pojmy, ale mohou také naznačovat novou fázi vaší partnerské (současné nebo budoucí) lodi, která by mohla znovu vytvořit pocit kouzla, který jste cítili na samém začátku. Jenže tentokrát máte hluboké pochopení pro dobré i špatné stránky toho druhého.

Práce

Čeká na vás příležitost! Máte dobré postavení ve svém okolí. Ostatní lidé od vás očekávají radu a vedení. Máte v rukou velkou moc. Využívejte tuto moc moudře, místo abyste ji zneužívali, a vyjdete z toho na vrcholu.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Dopřejte si tento týden prostor, který potřebujete od přátel a dokonce i od rodiny. Je třeba udělat vnitřní práci. Dnešní aspekt vám dá pocítit, co je ve vašem životě přítomno a co vám chybí, a postavit se této informaci čelem, spíše než jednat, bude užitečné při určování svých dalších kroků. Nevyhnutelně budete chtít mít kontrolu nad svým zdravím. Převezměte kontrolu i v době frustrace. Pijte vodu místo limonády a jezte zeleninu místo cukru!

Přečtěte si také