Denní horoskop STŘELCE na 14. 12. 2022

Střelec 14. 12. 2022

Člen vaší skupiny mohl odejít, aniž by někomu řekl, kam jde. To může být pro ostatní znepokojující, ale nezoufejte. Váš přítel je pravděpodobně v pořádku, ale možná se jen potřebuje zamyslet sám. Musíte se smířit s tím, že se vám tento člověk dnes neozve. Mějte víru a nedělejte si starosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdo z minulosti se může vrátit, aby vás dnes pronásledoval. I když jste si kdysi mohli být blízcí, nemusí z toho nutně vyplývat, že si budete blízcí i nadále, i když kdo ví. Je možné, že máte mnohem více společného a budete chtít obnovit svůj vztah v duchu skutečné důvěry a úcty.

Práce

Pokud vám dnes přijde na stůl něco, čemu nerozumíte, požádejte někoho o radu. Nepředstírejte, že víte, jak řešit situaci, která je vám zcela cizí. Většina lidí dnes bude mluvit jinou řečí, a tak je požádejte o vysvětlení.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem své společenské nebo pracovní skupiny, ale právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Odolnost je něco, co vám nechybí. Jste poměrně odolní vůči nachlazení, dokážete pracovat navzdory rozptýlení a snadno odoláváte pokušení. Když však u sebe odpor objevíte, máte tendenci ustoupit a předstírat, že tam není. Pokud zjistíte, že se bráníte zdravotním praktikám, které jste si před několika dny určili, první věc, kterou musíte udělat, je pozastavit se nad svými soudy. S otevřenou myslí se vraťte ke svému seznamu a najděte jiné možnosti, které vám vyhovují více. Odolejte odrazování!

Přečtěte si také