Denní horoskop STŘELCE na 15. 11. 2023

Střelec 15. 11. 2023

Může se zdát, že se vše pohybuje proti vaší trajektorii. Zatímco vy se chcete pohybovat na jih, vítr fouká na západ. To však neznamená, že byste se měli vzdát svého cíle. Znamená to jen, že možná budete muset změnit směr, abyste se dostali tam, kam máte namířeno. Boční přístup je to, co je potřeba, abyste se dostali do svého ráje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte potíže v současném vztahu, může to pro vás být dnes obtížnější než obvykle. Možná bude pro vás oba lepší, když strávíte nějaký čas o samotě, nebo když si odděleně vyrazíte a budete se věnovat činnostem, které vás zajímají. Později se vám mnohé věci budou zdát jasnější a snazší.

Práce

Včera jste měli čas zazářit a teď musíte nechat světlo reflektorů někomu jinému. Nepřipravujte se o pozornost, jinak vám ostatní budou závidět a budou se na vás zlobit. V sázce je příliš mnoho na to, abyste v tuto chvíli vše riskovali. Nechte se unášet proudem.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje vaši oblast karmy, minulých životů a současné instituce. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Na aspekty dne můžete reagovat různými způsoby. V závislosti na tom, v jakém vztahu se právě nacházíte, se můžete, ale nemusíte dočkat citového ohňostroje. Každopádně lze tuto energii pozitivně využít ve fyzické oblasti. Zajděte si do posilovny a jděte do toho. Tato ohnivá energie má exponenciální účinek a nejlépe se využívá ve fyzické sféře. Váš sexuální život může zaznamenat vrchol. Nadále pijte hodně vody, abyste si neublížili.

Přečtěte si také