Denní horoskop STŘELCE na 15. 9. 2022

Střelec 15. 9. 2022

Střelci, snažte se dnes nebrat věci příliš vážně. Uvědomte si, že nejlepší plány jsou někdy ty, které vůbec nevznikly. Udržujte komunikační linky otevřené a nepodceňujte věci, které zpočátku znějí jako mimo mísu. Sněte ve velkém a neomezujte se myšlenkou, že vaše radikální nápady nemají oporu v realitě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vás partner možná zatouží vzít někam úplně jinam. Oba chcete experimentovat s novými nápady. To vám udělá dobře, zvláště pokud jste chodili do stále stejných podniků. Možná zjistíte, že to ve vašem vztahu probudí zcela nové aspekty a sblíží vás to.

Práce

Obtížné vztahy s ostatními se zmírní, protože dnes začíná třítýdenní cyklus, v němž pocítíte silnější spojení se svými spolupracovníky. Vztahy s těmito lidmi budou mnohem snazší než v nedávné minulosti.

Peníze

Nyní máte v rukou situaci dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že váš dům kariéry a autorit je pozitivně ovlivněn, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Když zjistíte, že byste chtěli něco ve svém jídelníčku zlepšit, dejte si dostatek času na psychickou i fyzickou úpravu. Pokud například ve vašem jídelníčku velmi převažují mléčné výrobky, nevyřazujte je úplně! Takové nadšení je kontraproduktivní. Zkuste ustoupit od zmrzliny a sýrů a přitom si stále pochutnávejte na ranním latté. Celé já musí být schopno rozlišit, co se děje. Místo toho se postupně přesvědčujte o tom, proč a jak mléčné výrobky ve svém jídelníčku omezíte.

Přečtěte si také