Denní horoskop STŘELCE na 16. 10. 2022

Střelec 16. 10. 2022

V srdci jste tradicionalista a rádi děláte rok co rok to samé. Váš partner by mohl být unavený ze staré rutiny. Dnes může váš přítel chtít dělat věci jinak. Není třeba, aby vás tato změna traumatizovala. Možná objevíte nějaké nové tradice, které můžete přidat ke starým. Buďte flexibilní. Nebudete litovat, že si zachováte otevřenou mysl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tvrdíte-li, že víte všechno nejlépe a znáte všechny odpovědi, možná si tím ve vztazích škodíte. Váš partner může mít mnohem lepší řešení problému než vy, ale pýcha vám brání využít jeho vyšší moudrosti. Pokud vydržíte naslouchat, možná uslyšíte něco, co má skutečnou hodnotu.

Práce

Dodatečný elán a motivace, které jste měli o víkendu, se teď po začátku pracovního týdne vytratily. To, co se vám předtím zdálo jasné a přímočaré, se nyní docela zamotalo. Vyřešte tento zmatek postupně.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Zkrášlování se pro určitou osobu mohlo vyvolat určité zdravotní problémy. Jste připraveni začít brát svou stravu vážněji? To, co vkládáte do úst, má velký vliv na váš život. Nakonec, jak jste si nedávno všimli, má to vliv na to, jak se vidíte (v zrcadle). Proč se předem nezeptat sami sebe, jak se chcete vidět? Prozkoumejte své stravovací návyky (když nemáte hlad) a zeptejte se sami sebe: kým chci být?

Přečtěte si také