Denní horoskop STŘELCE na 17. 11. 2022

Střelec 17. 11. 2022

Náhlý a nečekaný úspěch může vést ke stejně nečekanému zvýšení platu. Přátelé vás možná nasměrovali směrem, díky němuž jste se ocitli ve správný čas na správném místě. Nebuďte překvapeni, pokud vás to katapultuje do zcela jiných životních okolností. Využijte této přestávky naplno. Neusínejte na vavřínech, jinak by váš úspěch mohl zmizet stejně rychle, jako přišel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli mluvení není nikdy dost, může se stát, že vás s vaším partnerem přestane bavit probírat všechny detaily vašeho milostného života. Možná vás to jen povzbudí k tomu, abyste místo toho znovu zažehli plamen a pokusili se znovu zažehnout lásku, kterou jste k sobě oba cítili na začátku. Máte k dispozici techniku a vybavení – stačí si jen užívat a být šťastní!

Práce

Po většinu dne budete v mlze. Skutečně ožijete až v pozdním odpoledni. Do té doby na sebe nevyvíjejte tlak, abyste toho příliš mnoho stihli. Zůstane vám jen velké zklamání.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje vaši karmu, minulé životy a současnou instituci. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Obrazně řečeno, aspekt dne by mohl být vnímán jako vynalézavá a kreativní matka, která dokáže potěšit a fascinovat své děti. Je ideální čas vzít v úvahu své tělo a všímat si, jak ho vyživujete. Mít tělo je svým způsobem jako mít dítě: musíme si ho všímat a vyživovat ho každý den. Nejlepší způsob, jak si začít všímat svého těla, je naslouchat mu bez odsuzování. Pokud to uděláte, začne vám říkat, co chce.

Přečtěte si také