Denní horoskop STŘELCE na 18. 10. 2022

Střelec 18. 10. 2022

Máte štědrého ducha, ale dnes se možná obáváte, že jste byli příliš štědří. Pokud jste někomu koupili velký dárek, můžete se obávat, že jste to přehnali. Na jeho vrácení už je ale pozdě. Nedělejte si s tím příliš velké starosti. Váš protějšek bude vaší ohleduplností nadšený – a účet za kreditní kartu vám přijde až za měsíc!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jen díky intenzivní diskusi se vám dnes podaří z vašeho milovaného člověka toto tajemství vypáčit. Můžete se jen divit, proč před vámi něco tají. Ve skutečnosti se není čeho obávat. Neříká vám to, protože ve vás nechce vyvolat pocit, že jste mu zavázáni ohledně situace, ve které skutečně potřebuje vaši pomoc.

Práce

Nesnažte se své spolupracovníky a zaměstnance zařadit do škatulek, které byste pro ně chtěli vytvořit. Chcete, aby se chovali určitým způsobem, který vám vyhovuje. Bohužel vaše přání není jejich příkazem. Zbavte se kontroly a posuzování.

Peníze

Ve vaší oblasti peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Někdy je možné se tváří v tvář jednoduchosti ocitnout v hrůze. Milujete drama. Když žádné drama není, můžete být úzkostní. Tato úzkost může vytvářet vlastní druh negativního dramatu, proto je lepší vypustit energii prostřednictvím nějaké fyzické aktivity. Pokud již dodržujete cvičební režim, můžete zažít odmítnutí jednoduchosti v tom, že budete chtít vynechat každodenní cvičení. Vydržte!

Přečtěte si také