Denní horoskop STŘELCE na 18. 11. 2022

Střelec 18. 11. 2022

Při dnešní společenské události byste se mohli setkat se starými přáteli, kteří pro vás hodně znamenají. Příležitost bude velmi srdečná a přátelská, i když se můžete cítit trochu utlumeně. Nevadí! Někdy je družné mlčení lepší než nucené řeči. Jen se kochejte přítomností milovaných společníků a naslouchejte tomu, co říkají ostatní. Užijete si to mnohem víc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zkuste si to dnes vysvětlit a možná zjistíte, že jste více než zmatení. Zjistíte, že svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) říkáte nejrůznější pravdy a sladké řeči, ale budou mít smysl i zítra? Možná je to nápad podniknout společně něco romantického a zároveň kreativního, co vztah obohatí, a nikoliv znehodnotí.

Práce

Vezměte veškerou svou nahromaděnou agresi z minulého týdne a vybijte ji formou fyzického cvičení. Obzvláště oblíbené jsou skupinové sporty jakéhokoli druhu. Je ve vás obrovské množství frustrace. Nyní je čas dát jí volný průchod.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje vaši karmu, minulé životy a současné instituce. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Postavení planet vám dává příležitost zkontrolovat se po emocionální stránce. Mnoho lidí se dnes bude cítit citlivě, takže pokud potřebujete zvláštní pozornost, bude nejlepší, když si ji nějakým způsobem zařídíte sami. Příjemná by byla parní lázeň nebo sauna, případně masáž! Chovejte se k sobě tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám, a budete se cítit lépe připraveni řešit nečekané konflikty, které dnes mohou nastat.

Přečtěte si také