Denní horoskop STŘELCE na 20. 11. 2023

Střelec 20. 11. 2023

Láska se může stát smyslnější. Měli byste zvážit nové způsoby, jak někoho hýčkat. S vaším vztahem mohou být spojeny pomluvy, které vás zpočátku odrazují, ale nedovolte, aby vám to stálo v cestě k vyjádření svých skutečných citů. Skutečná komunikace o tomto partnerství bude probíhat především neverbálně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To, jak se dnes bude vyvíjet váš romantický život, závisí na tom, jestli váš partner (současný nebo budoucí) dokáže porozumět neustálému proudu blábolů, které se z vašich úst zdánlivě hrnou. Jste ještě nervóznější a impulzivnější než obvykle a své nejbližší můžete přivádět k šílenství, když budou poslouchat vaše neustálé bubnování prsty a podupávání palci u nohou. Kdybyste se dokázali uklidnit, možná by vám to dávalo smysl.

Práce

Ne každý vidí věci stejně jako vy. Podle vás se zdá, že ostatní uvízli v době temna – zejména dnes. Dejte jim pokoj a snažte se je příliš neprovokovat. Čím více budete tlačit, tím více se vám budou bránit. Buďte otevření.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje vaši karmu, minulé životy a současné instituce. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Považujte dnešní aspekt za příznivý k tomu, abyste se zaměřili na to, co cítíte, a mohli to přímo vyjádřit někomu jinému. Chcete vědět víc než jen to, zda jste šťastní nebo smutní  chcete být schopni někomu podrobně vyjádřit, co cítíte. To je stav, kdy vám někdo skutečně rozumí. Pro začátek se snažte porozumět sami sobě. To nutně začíná poznáním toho, co vaše tělo každý den potřebuje. Dostatek odpočinku a zdravá výživa jsou jen základy.

Přečtěte si také