Denní horoskop STŘELCE na 20. 12. 2023

Střelec 20. 12. 2023

Dnes se kolem vás mohou dít různé věci. Můžete si připadat jako divák sledující zahraniční divadelní představení. Neseďte v hledišti. Ve skutečnosti je vaše energie potřeba na centrálním jevišti. Vyvažte bláznivé drama trochou své pevné a silné racionality.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie by mohla znamenat konec jednoho konkrétního vztahu, zejména pokud je již delší dobu na dně. Pokud však pouze procházíte těžkým obdobím, nenechte se událostmi dne odradit od dalšího pokusu. Budete mít sice sklon k pesimističtějšímu pohledu než obvykle, ale situace by se měla brzy zlepšit. Nevzdávejte se.

Práce

Komunikační most mezi vámi a někým, s kým se potřebujete spojit, se dnes zhroutí. Dejte si pozor, abyste s touto osobou neztratili trpělivost a zcela ji neodepsali. Místo toho věnujte více pozornosti tomuto druhému pohledu.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu přerovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; skákající malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se může vynořit ve vaší mysli, když se blížíte k parku, abyste si zaběhali. Jak se vaše praxe posiluje, nezapomeňte jemně přijímat části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsouzením, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také