Denní horoskop STŘELCE na 21. 12. 2022

Střelec 21. 12. 2022

Je to den, kdy potkáte někoho nového? Je to možné! Astrální aspekty vám to hodně usnadní. Vzhledem k úžasné energii, kterou v tuto chvíli máte, vás může přitahovat někdo fascinující. Využijte tohoto nádherného dne. Je pro vás jako ušitý na míru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konjunkce může umožnit průlom ve vašem milostném životě. Pokud vás trápí překážky nebo jedna velká obtíž, možná se vám nějakým zázrakem podaří sebrat všechny síly a odhodlání a konečně udělat to, co víte, že musíte. Pokud máte o svém rozhodnutí nějaké pochybnosti, po vykonání činu vám jistě nezůstanou.

Práce

Komunikace s ostatními může být dnes značně zamlžená. Něco řeknete a lidé se vás mohou ptát, jako byste mluvili úplně jiným jazykem. Možná budete muset věci jasně vysvětlit dvakrát nebo třikrát, než sdělení pochopíte.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás vybízí k tomu, abyste věnovali pozornost svému osobnímu zdraví a zeptali se sami sebe, zda se cítíte v pořádku. Je důležité všímat si jemných projevů těla, a to jak emocionálních, tak fyzických. Spíte dobře? Pijete dostatek vody? Trávíte dobře své jídlo? Cítíte se ve svých vztazích bezpečně? Všechny drobnosti, kterých si všímáte, vedou k většímu sebeuvědomění a pomohou vám cítit se mnohem lépe.

Přečtěte si také