Denní horoskop STŘELCE na 21. 8. 2022

Střelec 21. 8. 2022

Střelci, vaše stálá povaha bude dnes velmi ceněna. Dobře promyšlený plán útoku je ten, který získá souhlas nadřízených. Víte, jak nejlépe postupovat, a nyní potřebujete jen důvěru, abyste své nápady dotáhli do konce. Začít něco dělat by pro vás dnes mělo být snazší, protože vaše mysl pracuje v souladu s vaším srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes projevíte značnou netrpělivost. Možná nebude dostatek akce, která by vás opravdu potěšila. Nebeské vlivy vytvářejí příležitost mluvit o celé řadě věcí, ale zdá se, že se nic neděje. Mohli byste diskutovat o tom, co se chystáte udělat, do nejmenších podrobností a jak to zapadá do schématu vašeho životního plánu. Jste již za dveřmi?

Práce

Váš agresivní drive má nádech fantazie a vytváří dokonalý recept na úspěch. Nebojte se nechat si zdát a zároveň zůstat nohama pevně na zemi. To je vítězná kombinace, která vám bude dobře sloužit.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě ve vašem domě cestování, vzdělávání a duchovnosti. Cestovní a vzdělávací brouci vás mají v hrsti a peníze vám dělají díru do kapsy. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Využijte co nejvíce současného aspektu a zůstaňte otevření svým přátelům. Stále je tu však problém komunikace, proto nezapomínejte přemýšlet, než promluvíte. Komunikace je během tohoto tranzitu klíčová, proto je důležité vědět, jak se k dané záležitosti stavíte, než se rozhodnete o ní nahlas promluvit. Udělejte si čas pro sebe a meditujte - ať už vám to vyhovuje jakkoli. Tělu i mysli vždy prospěje virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také