Denní horoskop STŘELCE na 22. 12. 2022

Střelec 22. 12. 2022

Dnešek je o přehodnocení. Mohou se znovu objevit sny nebo ambice, které jste možná opustili. Mohli byste být nuceni čelit obtížím ve své současné situaci. Možná se rozhodnete požádat o laskavost lidi, o kterých jste už dlouho neslyšeli. Může být třeba splatit staré dluhy. Je to skvělý čas na to, abyste uzavřeli nevyřešené záležitosti a posunuli se dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vás může přimět k tomu, abyste obětovali některé činnosti, které vám obvykle přinášejí velké potěšení, a strávili tak více času se svým miláčkem. Uvědomujete si, že různé povinnosti způsobily, že jste s nimi nemohli být tak často, jak byste si přáli, a jste ochotni udělat vše pro to, abyste obnovili pocit rovnováhy a harmonie. To je dobře!

Práce

Ujistěte se, že pracujete podle svých nejlepších schopností a že plníte svá očekávání a povinnosti. Prozkoumejte tento koncept s ohledem na své současné zaměstnání i na své celkové celoživotní kariérní cíle. Obojí je klíčem k úspěchu.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Kreativita, která je díky planetární energii k dispozici, je pro vás velkým přínosem. Obvyklá každodenní rutina může být trochu nudná a tento den přináší jiskru a energii, které vám na dlouhou trať vrátí víru ve zdravé postupy. Buďte otevření změnám a zároveň se držte svých základních zásad, a nakonec se dočkáte zábavných překvapení. Při pobytu venku hledejte neobvyklé, zábavné a svérázné vtípky přírody. Dnešní aspekt vám navíc může přinést nového přítele.

Přečtěte si také