Denní horoskop STŘELCE na 23. 10. 2022

Střelec 23. 10. 2022

Dnes vás budou přitahovat živé a vzrušující věci. Dramatické a dynamické aktivity jsou ty, které vám budou nejvíce vyhovovat. Pokud se nacházíte v nudné situaci, přemýšlejte o způsobech, jak ji okořenit. Vhoďte do konverzace nějaký klíč, abyste zjistili, jak lidé reagují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner se dnes může chovat podivně. Na jedné straně je váš přítel velmi uzavřený do sebe, prakticky mlčí a vy z něj nemůžete dostat ani civilní dobré ráno. Na druhou stranu působí nesmírně neklidně, jako by čekal, až se něco stane. Není pochyb o tom, že ve vzduchu visí pozitivní změna - buďte tedy připraveni!

Práce

Musíte věřit, že cokoli se právě teď děje ve vašem kariérním životě, je to nejlepší. Není třeba pochybovat o sobě, o tom, co děláte, ani o tom, kam směřujete. I když se cesta zdá být dlouhá a nejistá, svého cíle dosáhnete.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Atmosféra dne vám dodá spoustu energie a ukáže vám, že je třeba zapojit mysl, abyste zvládli své tělo. Představte si svou mysl jako hrdinného lesníka, který zvládá zuřící požár. V ohni je mnoho pozitivního užitku, ale je třeba ho zvládnout. Disciplína je název hry. Použijte svou mysl k tomu, abyste se přesvědčili, že si máte obout běžecké boty, připravit zdravou večeři nebo vstát a doplnit si sklenici vody.

Přečtěte si také