Denní horoskop STŘELCE na 23. 11. 2023

Střelec 23. 11. 2023

Jste smyslný člověk. Máte silnou emocionální sílu. Dnes se tato energie zvýší a bude se projevovat velmi silně. Lidé, s nimiž se setkáte, budou vaší silou ohromeni. Snadno byste mohli svést celý svět. Snažte se mít tuto energii pod kontrolou. Mohlo by vás to vyvést z rovnováhy a dostat do situace, které byste mohli litovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu bude dnes cítit velká vzpruha. Pokud jste se v poslední době schovávali ve tmě jako netopýr v jeskyni, pak se dnes rozhodněte, že se seznámíte s novými lidmi. Pokud jste se kvůli potížím ve vztazích cítili poněkud sklesle, pak se vydejte někam, kde se můžete rozveselit a zasmát.

Práce

I když procházíte celkově těžkým obdobím, dnešek je světlým bodem uprostřed temnoty. Měli byste mít radost ze sebe i z lidí kolem sebe. Navazujete pevné kontakty s ostatními, které se vám v budoucnu vyplatí.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

Možná se dnes cítíte osaměle a bez zjevné příčiny. Nepodléhejte pokušení uzavřít se do sebe – všichni jednou za čas potřebujeme komunikaci zvenčí. Začněte přemýšlet o činnostech, které vám dělají dobře. Už dlouho jste si nepopovídali od srdce se svým nejlepším přítelem? Láká vás dobrovolnická práce? Možná byste chtěli začít jednou týdně navštěvovat nějaký druh virtuální lekce. Zkuste jógu; její účinky jsou hluboké.

Přečtěte si také