Denní horoskop STŘELCE na 23. 6. 2022

Střelec 23. 6. 2022

Energie dne je nevyzpytatelná a vy budete pravděpodobně poskakovat všude možně, Střelci. Nebojte se v této době upevňovat nějaké plány. Možná budete mít pocit, že se snažíte chytit kluzkou rybu umaštěnýma rukama. Pokud tomu tak je, nedělejte si s tím starosti. Prozatím nechte rybu odplout. Uvolněte se. Vždycky můžete později chytit jinou, pokud to bude potřeba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner se může zdát nerozhodný a podrážděný, protože je ve hře aktuální aspekt. Svým přístupem mu to však také nemusíte zrovna ulehčovat. Oba se snažíte vymanit ze zábran a omezení, která cítíte, že si navzájem vnucujete. Nějaký čas strávený mimo domov, kdy si každý děláte to své, vám může velmi pomoci. Obnoví to váš vztah k sobě samým a dodá vašemu vztahu nový impuls.

Práce

Neodsuzujte nápad příliš rychle a neukládejte ho do složky, kterou už možná nikdy neotevřete. Ačkoli může být užitečné takto rozdělovat, z dlouhodobého hlediska vám to může velmi uškodit. Buďte více otevření.

Peníze

V tomto týdnu se střetnou energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

Díky dnešnímu aspektu se budete cítit jako doma, obrazně řečeno (dost možná i doslova). To však neznamená, že se budete cítit fantasticky nebo že vše bude fungovat dokonale. Prostě jen dnešek představuje zvláštní energii, v níž si lze všimnout vaší skutečné povahy. Klíčem k tomu, abyste si tento tranzit užili, je uvolnění. Dělejte věci, které vás skutečně uvolní. To může zahrnovat jógu, dostatek odpočinku a pití velkého množství vody. Dopřejte si věci, které potřebujete na fyzické úrovni, a vaše emoce budou snáze pochopitelné.

Přečtěte si také