Denní horoskop STŘELCE na 25. 10. 2022

Střelec 25. 10. 2022

Něco pro vás důležitého se mění. Začínáte pochybovat, zda to má budoucnost, nebo ne. Může to být kariéra nebo milostný vztah. Vaše myšlenky dnes může ovládnout zmatek. Nejste spokojeni s nejistou budoucností. Než se rozhodnete, musíte o tom hodně přemýšlet. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete cítit trapně, zvlášť když se zdá, že váš miláček chce nadhodit citlivé téma, o kterém nerad mluvíte. Ale ať se vám to líbí nebo ne, budete muset tento rozhovor vést a zvážit, jak se s tímto konkrétním problémem oba vypořádáte. Udělejte to teď, dokud máte šanci na pozitivní změnu.

Práce

Přestože je vaše celková nálada vyrovnaná a stabilní, dávejte si během dne pozor na občasné události, které vás mohou vyvést z rovnováhy. Buďte k těmto událostem otevření a přijměte je. Buďte si vědomi moudrosti, kterou přinášejí.

Peníze

Díky aktivitě v nejspolečenskější oblasti vašeho horoskopu jste připraveni na navazování kontaktů. Jste přátelský typ a sbíráte známosti jako nikdo jiný. Přemýšlejte, jak spojit svou upovídanou povahu s novými obchodními příležitostmi. Spojení s přáteli v zahraničí může vytvořit nové příležitosti k vydělávání peněz. Jak se ukazuje, to, co děláte, můžete dělat i na jiných místech.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama! Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to "požitkářské" nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat! Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe! Jste rození pracanti - a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí! Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také