Denní horoskop STŘELCE na 25. 9. 2022

Střelec 25. 9. 2022

Usmívejte se, Střelci, protože předpověď na dnešek je jasná. Budete mít zvědavou náladu, která je jako stvořená pro nová setkání. Možná to váš milostný život trochu okoření a zpříjemní. Čeká na vás široké spektrum zážitků, které jsou připraveny nabídnout naplnění. Převládá dobrodružný duch. Měli byste toho využít!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne ve vás probudí svůdnici. Můžete se plížit nahoru a dolů ve svém nejúžasnějším a nejsvůdnějším postoji „pojď a dostaň mě“ a čekat na všechny ty nabídky na rande, které vám přijdou do cesty. Můžete si také obléct své šmrncovní šaty a domluvit si s někým schůzku na opojnou a vášnivou konverzaci. Proč čekat, když to opravdu není nutné?

Práce

Budete cítit hněv a agresi ze strany druhých a možná i sami sebe. Díky vysokým nárokům, které kladete na svou práci, můžete být sami sobě největším nepřítelem. Dejte si pauzu. Buďte na sebe mírní – zejména proto, že ostatní to nedělají.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vaší oblasti peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Když se někdy budete chtít odchýlit od zdravé cesty, nezapomeňte, že záleží na tom, jak tyto impulsy zvládnete. Nejsme automaty naprogramované na bio a celozrnné, jsme lidské bytosti, které milují čokoládový dort a šlehačku! Vyvážený životní styl je to, o co se snažíte. Pokud si chcete dopřát, rozhodně si to dopřejte  jenom k tomu pijte hodně vody, ano? (A respektujte svou chuť na mrkvový džus, když na něj přijde řada!)

Přečtěte si také