Denní horoskop STŘELCE na 26. 11. 2022

Střelec 26. 11. 2022

Vaše drahá polovička může být dnes večer očekávána u vás doma, ale nedostaví se a možná s vámi ani nebude komunikovat. To ve vás může vyvolat pochopitelné obavy. Nedělejte si z toho těžkou hlavu. Vše nasvědčuje tomu, že je váš partner v pořádku. Nejpravděpodobnějším viníkem, který vás dva drží od sebe, je doprava. Váš přítel se může objevit mnohem později, než jste očekávali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se najednou budete cítit povzbuzeni, abyste se nechali unést. Romantika a milostné vztahy jsou dnes velmi intenzivní a vy si nebudete chtít nechat ujít něco, co by mohlo být velkolepým večerem se vším všudy. Pokud už nějakou dobu pokukujete po někom výjimečném, naplánujte si útok právě teď, dokud máte tu nejlepší šanci.

Práce

Obtížné problémy vás silně zasáhnou na osobní úrovni. Možná se budete snažit vymluvit si věci, které cítíte. To není příliš zdravý způsob, jak se s těmito problémy vypořádat. V nadcházejícím týdnu vám to jen ztíží ujasnění si situace.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje váš dům minulých životů, karmy a institucí, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

V celkové atmosféře dnes pocítíte velkou úlevu. Je to dobrý den pro to, abyste svým zaměstnancům dovolili odejít dříve nebo aby si vaše děti daly zákusek navíc. Obvykle jste velmi nároční - na druhé, ale především na sebe. Zkuste si dát svolení, abyste se také trochu pobavili! Možná je to dokonce dobrý večer k tomu, abyste se blíže seznámili s někým, koho máte rádi - nechte se vést svou fantazií!

Přečtěte si také