Denní horoskop STŘELCE na 27. 11. 2022

Střelec 27. 11. 2022

Vypadat dobře je ta nejlepší pomsta. Pokud se snažíte překonat nevydařený vztah, nejlepším způsobem, jak se dostat z deprese, je vypadat co nejlépe. Vstaňte brzy a jděte si zaběhat nebo zacvičit. Kupte si nové oblečení a věnujte zvýšenou pozornost péči o sebe. Zvednete si tak náladu a přilákáte nového, vhodnějšího partnera.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je o tom, že dnes zvažujete nové možnosti. Život je proces neustálých změn, nic nemůže zůstat stejné. A tak je to i s láskou, která potřebuje prostor, aby se rozšířila a umožnila každému člověku růst a rozvíjet se v bytost, kterou skutečně je. Udělejte si čas a zamyslete se nad tím, zda se vám a milované osobě takový proces neustálého a pozitivního vývoje líbí.

Práce

Pohybujete se s velkou silou a vytrvalostí, ale víte skutečně, kam směřujete? Máte na mysli konečný cíl? Toto je pro vás velmi analytické období. Přemýšlejte jasně, místo abyste jednali nahodile. Pracujte na něčem významném.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

Možná vám nic vážného nehrozí, ale pocit odstrčenosti nebo nepochopení smyslu by vás dnes mohl trápit. Pokud se cítíte rozmrzelí a otrávení, můžete zkusit vypít litr vody, abyste si pročistili cestu k zítřku. Teplá voda je lepší než studená.

Přečtěte si také