Denní horoskop STŘELCE na 27. 8. 2022

Střelec 27. 8. 2022

Střelci, vaše intuice se dnes zvýší natolik, že si budete připadat jako čtenář myšlenek, jako byste dokázali odhadnout myšlenky a motivy lidí, které jste nikdy předtím nepotkali. Čtení zpráv o událostech může přinést náhlé vhledy do toho, jak dopadnou. Mohli byste se rozhodnout, že tuto schopnost využijete k podpoře své finanční situace. Udělejte to, pokud je to ve vašich silách a v rámci možností. Vaše postřehy jsou pravděpodobně správné!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělé období pro všechny milostné vztahy, i když se v poslední době zhoršují. Denní planetární konfigurace naznačuje, že jsou zábavnější než obvykle a také docela vášnivé. Je zábavné být spolu, když je to možné, a sdílet věci, být upřímní a otevření. Pokud spolu již nějakou dobu chodíte, vyrazte někam na nové místo, vybočte z rutiny a prožijte krásný den.

Práce

Práce se spolupracovníky nebude procházka růžovým sadem. Existuje mnoho vrstev zmatků, kterými budete muset proniknout, abyste se dostali k jádru věci. Snažte se a pamatujte, že to, co je na povrchu, není úplný obraz.

Peníze

Když lidé chtějí vědět, jak sestavit síť, ptají se vás. Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte tyto afirmace) nebo dokončením podnikatelského plánu a hledáním formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Dávejte si dnes pozor na svou nejistotu. Možná si všimnete bodu, kdy se věci mohou vyvíjet jedním nebo druhým směrem: dejte si za úkol vybrat nejlepší možný výsledek a vložte svou energii do tohoto pozitivního rámce. Tolik z toho, na co si stěžujeme, jsme si vlastně v první řadě vybrali sami. Pokud se cítíte nejistí, protože jste nedostali svůj díl komplimentů, nečekejte, až bude pozdě! Dejte svému partnerovi, šéfovi nebo přátelům co nejjasněji najevo, co potřebujete.

Přečtěte si také