Denní horoskop STŘELCE na 28. 2. 2024

Střelec 28. 2. 2024

Pokud jste to včera večer přehnali s jídlem, pravděpodobně za to dnes zaplatíte. Pokud vám křičí hlava a krev je jako melasa, víte, že příliš mnoho dobrého vám může způsobit zkaženost. I když máte chuť vstát z postele a pustit se do práce, nemá to smysl, Střelci. Raději si odpočiňte. Odpoledne už budete jako dřív. Práce může do té doby počkat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že i vy můžete být překvapeni dnešním vývojem událostí. Nečekané setkání může být přesně tím tonikem, které váš milostný život potřebuje, aby se znovu postavil na nohy. Ačkoli dotyčná osoba bude jistě jedinečná ve více ohledech, je třeba říci, že vy jste také. Vy dva byste spolu mohli tvořit nádhernou hudbu.

Práce

Napětí, které v sobě máte, se dostane na povrch. Obvykle si této energie nevšimnete a prostě se věnujete svému dni jako obvykle. Nyní je energie zvýšená a toto vnitřní napětí se rozhořívá. Neobviňujte z toho druhé. Podívejte se do svého nitra.

Peníze

Tento týden se můžete vzbouřit proti autoritám, alespoň ve své mysli. Aspekty naznačují, že budete potřebovat pomoc, abyste si zachovali chladnou hlavu. Určitě budete komunikativnější, ale snažte se nedávat příliš najevo, co chcete a potřebujete. Je třeba brát v úvahu i ostatní. Omezení a restrikce mohou vyvolat pocit, že je nyní vše osobní, ale je pravděpodobné, že tomu tak ve skutečnosti není.

Zdraví

Možná se cítíte frustrováni soudy, které vaše mysl vytváří. Dnešní aspekty nás vybízejí k soucitu se sebou samými i s druhými, avšak vaše znamení je natolik oddané spravedlnosti, že pro vás může být obtížné být soucitní, když je někdo nebo něco ve vašich očích prostě špatně. Ustupte a dejte si od takových situací pauzu. Nyní bychom doporučovali plavání, abyste pocítili vlastní beztížný stav a zároveň si procvičili tyto frustrace.

Přečtěte si také