Denní horoskop STŘELCE na 29. 9. 2023

Střelec 29. 9. 2023

Obchodní nebo milostný partner by dnes mohl být zachmuřený. Neptejte se. Váš přítel by se na vás mohl obořit. Vaše starostlivost není neocenitelná, ale někdy lidé raději řeší věci po svém. Buďte dobrým posluchačem, ale v případě potřeby ustupte. Udělejte něco sami. Váš partner se ozve, až bude připraven.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne dodává romantice fascinující vášnivý nádech. Je zde cítit hrana, která vás velmi láká k pádu. Dotyčná osoba má v sobě tajemství a skrytý pocit intenzity, o kterém jste často snili, ale příliš často jste se s ním nesetkávali. Vzhledem k tomu, že jste také velmi přitažliví, mohli byste vy dva tvořit úžasný pár.

Práce

Neberte všechno tak vážně. Vědomě se odlehčete a zbavte se stresu. Budete mnohem produktivnější, pokud se dokážete usmívat sami na sebe a cítit se v pohodě, místo abyste soupeřili se všemi kolem.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje vaše peníze a hodnoty a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Ať už je vaše definice moci jakákoli, ve vzduchu je jí nyní hodně. Současná planetární konfigurace je jako mít v jednom týmu Arnolda Schwarzeneggera a Michaela Jordana. Syrová síla a jasná inteligence spojují své síly. Tuto sílu můžete využít ke zlepšení toho, o čem víte, že je vaším slabým místem. Pokud to má něco společného s jídlem, zkuste si tento týden místo jídla venku nakoupit jídlo předem. Prostřete si před spaním a užívejte si výhod opravdové snídaně.

Přečtěte si také