Denní horoskop STŘELCE na 4. 1. 2024

Střelec 4. 1. 2024

Blízký přítel nebo milostný partner, kterého jste dlouho neviděli, by se s vámi konečně mohl setkat, Střelci. Většinu dne byste proto mohli strávit ve skvělé náladě a těšit se na nadcházející setkání. Budete mít spoustu fascinujících informací, o které se můžete podělit. Možná by však bylo dobré návštěvu zkrátit o něco více, než byste si přáli, a domluvit si další setkání. V opačném případě byste mohli být příliš unavení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vyvolává pocit konfliktu, zda ukončit vztah. Na jedné straně voláte po svobodě a toužíte po tom, abyste si mohli dělat, co chcete a kdy chcete. Na druhou stranu jste spolu prožili mnoho hezkých chvil a s trochou práce na partnerství by to mohlo pokračovat. S rozhodnutím nespěchejte, naslouchejte svému srdci.

Práce

Frustrace z práce se u vás dnes bude projevovat ve velké míře. Možná budete mít pocit, že chodíte s koulí na noze. Nebojte se. Je to kosmické poselství, které vám říká, abyste zpomalili a byli trpělivější.

Peníze

Možná budete muset přehodnotit nedávné finanční plány. Vaše hlava je plná nejrůznějších úžasně kreativních nápadů. Pokud jste spisovatel, novinář nebo vydavatel, je to pro vás skvělá doba. Tyto dary však musíte využívat zodpovědným způsobem. Ujistěte se, že si peníze ukládáte u spolehlivé společnosti.

Zdraví

Získejte dnes trochu prostoru. Jste naplněni pocitem moci a potřebujete zjistit, co s ní udělat sami, ne s ostatními. S touto energií toho můžete udělat hodně. Například fyzické cvičení, které provádíte, by vás mohlo uvést do stavu transu, v němž budete přijímat důležité zprávy ze svého nevědomí. To si nenechte ujít. Je ve vás spousta léčivé energie a tento tranzit je způsob, jak tuto energii využít v současnosti i v budoucnosti.

Přečtěte si také