Denní horoskop STŘELCE na 8. 10. 2022

Střelec 8. 10. 2022

Místo toho, abyste se tahali s něčím starým, unaveným a opotřebovaným, proč nezačít s něčím novým? Pokud se odmítnete vzdát projektu, který je odsouzen k neúspěchu, čeká vás dlouhá a frustrující cesta. To platí zejména pro vše, co se týká hudby, krásy, tvořivosti a umění. Přesměrujte svou energii na něco slibnějšího.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejvíce si od druhého člověka přejete být středem jeho vesmíru. Zbožňujete být tím, kdo rozdává sušenky a rozhoduje, kolik se jich sní. Dnes však možná budete nuceni uznat, že nejste středobodem života druhého člověka a že má kromě vás i jiné zájmy, což musíte nutně přijmout.

Práce

V ranních hodinách pro vás může být obtížné vyhnout se myšlenkám na pracovní záležitosti a problémy bez ohledu na to, zda jste v práci, nebo ne. Dbejte na to, aby vás tyto myšlenky nepohltily po zbytek dne.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Zeptejte se sami sebe, co potřebujete, abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře. Potřebujete být v lepší fyzické kondici? Potřebujete se cítit silnější, pružnější, lehčí nebo těžší? Způsob, jakým žijeme ve svém těle, souvisí s tím, jak se chováme k ostatním a jak dovolíme ostatním, aby se chovali k nám. Pokud neexistujeme ve fyzické realitě podle našich představ, je obtížné vytvořit emoční realitu, po které toužíme.

Přečtěte si také