Denní horoskop STŘELCE na 8. 11. 2023

Střelec 8. 11. 2023

Pokud nevíte, kdo jsou vaši nepřátelé, nebudete vědět, jak bojovat. Dávejte si pozor na lidi, kteří se vás snaží zničit. Jejich energie může být nenápadná, takže si jejich vlivu možná zpočátku ani nevšimnete. Dnešní silná planetární energie vytváří manipulativní boj o moc, který může bránit vaší expanzi a prosperitě. Máte dostatek vůle, abyste tyto výzvy překonali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete bavit. Společná zábava s vaší drahou polovičkou vám oběma udělá moc dobře. Potřebujete najít způsob, jak mluvit s novými a odlišnými lidmi, tak zkuste komunikovat s nějakými novými společenskými kruhy a rozšířit si rozhled a obzory. Riskujte a vydejte se do neznáma. Zanedlouho budete mít několik skvělých nových přátel.

Práce

Připravte se na emocionální stres a zátěž ze všech stran. Na pracovišti se necítíte nijak zvlášť silní ani efektivní. Nevyvíjejte na sebe tlak, abyste dosáhli velkých výšin. Tím se připravujete na zklamání.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Domov, rodinný život a péče. Jak velkou roli hraje tato konkrétní energie ve vašem životě právě teď, je pro astrologa těžké zjistit, ale můžete změnit to, jak žijete, jednoduše tím, že dáte přednost svému domácímu životu. To platí i pro lidi, kteří se o to nikdy předtím nezajímali. Váš domov je místem, kde se vyživujete. Zvažte, zda si pořídit servis na čerstvou pitnou vodu, který bude zdobit vaši kuchyň nebo spíž.

Přečtěte si také