Denní horoskop STŘELCE na 9. 10. 2022

Střelec 9. 10. 2022

Vaše energie a nadšení se zvyšují, protože se blížíte k vyšší úrovni úspěchu. To by vás mohlo inspirovat k tomu, abyste většinu své energie věnovali další práci a stoupali ještě výš. Možná dokonce přemýšlíte o rozšíření všech svých obzorů – profesních, intelektuálních i duchovních. V plánu by mohlo být také cestování. Pečlivě zvažte své možnosti. Možná je těch možností až příliš mnoho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den připomíná vaši lásku k lesku a všemu zářivému a krásnému (zejména zlatu): krásné šperky, exkluzivní butiky a nejdražší restaurace ve městě. Pokud je realita taková, že váš současný partner nemá ani pár korun a nemůže si dovolit ani rychlé občerstvení, natož večeři pro dva s sebou, pak máte opravdu problém.

Práce

Pracoviště vám příliš neprospívá při práci. Zeptejte se, zda je možné nějaké úkoly dělat mimo kancelář. Možná můžete pracovat z domova nebo řešit speciální úkol, který se netýká ostatních. Najděte si alternativní cestu.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Když se cítíte pyšní, je těžké vás získat, a když se cítíte potřební, je těžké vás ignorovat. Ostatní ve vašem okolí se od vás mohou distancovat, když se cítí zahlceni emocionálními vzestupy a pády, které si jen mírně uvědomujete. Abyste se nenechali zaskočit těmito nevyslovenými zprávami, udržujte si naladění na své emoce pomocí fyzického cvičení jako opatření. Když dokážete soustředit své srdce a mysl kolem cvičení, jednáte nezávisle a můžete získat jasno.

Přečtěte si také