Denní horoskop VAH na 1. 4. 2024

Váhy 1. 4. 2024

Každý den je nový začátek a nová šance, Váhy. Nerozčilujte se ani se nezlobte kvůli minulým událostem. Nezabývejte se věcmi, které nemůžete změnit. Celý váš život se může během jednoho dne obrátit, proto každé ráno začínejte s pozitivním náhledem. Když si ráno myjete obličej, berte to jako obnovu. Očistěte se od včerejších nečistot a zároveň přivítejte svěžest nového dne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb nebeských těles představuje skvělou příležitost seznámit se s někým, kdo možná nebude hned úplně váš šálek čaje, ale kdo vám časem určitě přiroste k srdci. Tato osoba bude mít velmi jedinečný a originální pohled na život, který ne vždy odpovídá představám ostatních lidí o normálnosti. To vás však bude nejvíce přitahovat.

Práce

Budete žonglovat s telefonáty, e-maily, papírováním, rodinou, šéfem, manželskými problémy kolegy, praním a tisíci dalšími věcmi. Úžasné je, že to všechno zvládnete s neuvěřitelnou grácií a jistotou. Poplácejte se po zádech.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi nové definice. Lidé si možná zvykli, že v jejich životě hrajete určitý typ role, což pro váš finanční život nebylo nejlepší. Na tom nezáleží. Jste krásnější a magnetičtější. Možná zjistíte, že čím více jste vidět a slyšet, tím více můžete uspokojit své finanční potřeby.

Zdraví

Když si dáte prostor dělat to, co je pro vás správné, může to vyvolat otázky, jestli zapadnete do skupiny. Někdy se to, co je správné, změní a vy se musíte rozejít s minulostí. Odpor ke změnám pramení ze strachu, že určitý zdroj lásky zmizí, jakmile se změníme. Uzemnění ve vlastní realitě prostřednictvím fyzického cvičení je účinný způsob, jak praktikovat meditaci, aniž byste dělali něco příliš neobvyklého. Připomeňte si, že láska k sobě samému je to, co potřebujeme nejvíce.

Přečtěte si také