Denní horoskop VAH na 11. 9. 2022

Váhy 11. 9. 2022

Buďte dnes trochu sobečtí, Váhy. Máte plné právo starat se o sebe na prvním místě. Vnímavost k emocím a problémům druhých lidí je sice ušlechtilá, ale může vás citově vyčerpat. Přemýšlejte o svých emocích racionálně a mějte odvahu občas lidem říci ne. Jste dárce a světec. Tento den je ideální k tomu, abyste se trochu rozdali sami sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že vliv přátel a možná i sourozenců vám pomůže získat někoho zvláštního, s kým si dnes večer můžete popovídat. Měli byste však být připraveni, protože planetární aspekt dne naznačuje, že půjde o žhavou událost. Pokud se bojíte vášně, možná byste se měli raději zdvořile omluvit a vycouvat hned, než se spálíte!

Práce

Vaše celková nálada bude klidná a vyrovnaná, ale ostatní lidé budou zkoušet vaši trpělivost. Zdá se, že všichni chtějí tlačit na pilu, skoro jako by vás nechtěli vidět klidné a vyrovnané. Udělají vše pro to, aby vás vyburcovali.

Peníze

Vzhledem k aktivitě v oblasti vašeho horoskopu, která řídí minulé životy, karmu a instituce, pravděpodobně přehodnocujete své pracovní plány do budoucna. Zdá se, že společnosti nebo lidé, o kterých jste si mysleli, že s nimi nechcete spolupracovat, mají vše, co chcete a potřebujete, od distribučních sítí až po přístup k dárcům s hlubokou kapsou. Chcete-li vydělat více, najděte způsob, jak tentokrát pracovat v rámci systému. Zjistíte, že to není zdaleka tak špatné, jak si myslíte.

Zdraví

Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak udržet rutinu a strukturu zajímavou. Pokud patříte mezi ty, kteří mají rádi jógu, můžete si vybrat z mnoha různých metod a různých pozic v rámci jedné metody. Pokud rádi běháte nebo chodíte, existuje tolik cest, kolik je dní v roce. Dbejte na rozmanitost jako součást své rutiny, abyste se nenudili. Nejlepší je však omezit výběr časů: zvolte si ranní a večerní čas a střídejte je.

Přečtěte si také