Denní horoskop VAH na 14. 10. 2022

Váhy 14. 10. 2022

Váš partner může mít obavy, protože někdo z rodiny je nemocný. To může způsobit, že váš přítel bude roztěkaný. Pokud se jedná o milostného partnera, nabídněte mu soucit, ale nečekejte nyní žádnou vděčnost. Pokud se jedná o obchodního partnera, možná budete muset v příštím týdnu převzít větší pracovní zátěž. Rodinný příslušník se zotaví, ale váš partner do té doby nebude nikomu moc platný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek s sebou přináší možné pocity odcizení od partnera a milované osoby. Může se stát, že určitý problém bublal pod povrchem a nyní konečně vyvrcholil. Nevyhýbejte se diskusi o něm, protože je to podstatná součást procesu, jak se přes tuto zeď přenést a znovu objevit stav svazku. Buďte připraveni na tom pracovat.

Práce

Pomoc druhým je klíčem k tomu, abyste nakonec pomohli sami sobě. Dělejte dobré skutky. Udělejte si čas na pomoc druhým, aniž byste za to něco chtěli. Dobrá karma, kterou si tímto procesem vybudujete, bude v následujících týdnech nesmírně cenná.

Peníze

Čeká vás období měnových změn. Může se změnit způsob, jakým vyděláváte peníze nebo jak přemýšlíte o roli peněz ve svém životě. Ať tak, či onak, získáte spoustu skvělých informací o tom, jak vydělávat a šetřit. Některá z těchto poselství mohou přicházet z netradičních míst, včetně snů a věšteckých záblesků, ale proč je přesto neprozkoumat?

Zdraví

Někdy je těžké poznat, co cítíme. Otázka Jak se máš? je pro každého výzvou. Málokdo se však skutečně zastaví a zeptá se sám sebe v soukromí na skutečnou odpověď. Začněte se sami sobě denně hlásit. Pokud přesně nevíte, jak se cítíte, je to v pořádku, ale prostě začněte brát tuto otázku vážně. Je to velmi důležité pro vaše zdraví! Stejně jako cokoli jiného, praxe vám to usnadní a vy budete schopni lépe sloužit svému zdraví.

Přečtěte si také